Ingrediente: 30 gr de busuioc proaspat 30 gr de parmezan (sau 15 gr de parmezan + 15 gr de pecorino) 30 gr de muguri de pin 1 catel de usturoi 50 gr ulei de...
Folosita ca inlocuitor al permezanului, Pecorino este este numele generic pentru toate branzeturile italiene obtinute din lapte de oaie (“pecora” – oaie), indiferent de zona Italiei in care au fost produse.
Ingrediente: 30 gr patrunjel proaspat (o legătură) 30 gr parmezan (sau Grana Padano sau pecorino) 30 gr alune prăjite nesărate 1 cățel de usturoi 50 gr ulei de...
Ingrediente: 1 ardei gras (210 gr) 1/2 ceapă sare 70 gr ricotta 35 gr pecorino 35 gr parmezan 10 gr pastă de tomate (1 linguriță) 70 ml ulei de masline...
Ingrediente: 320 gr orez pentru risotto 200 gr ciuperci champignon 40 gr parmezan ras (sau pecorino) 20 gr unt 1 șalotă 60 ml de vin alb 720 ml apa 1 cub de...
Ingrediente: o salata ( isberg am folosit eu, salata romaine cere reteta) – crutoane (indepartam coaja de la 10 felii de paine, apoi le rumenim in ulei de...
Ingrediente: aluat foieta: 700 g spanac 200 g Feta greceasca(oaie) 50 g pecorino romano(oaie) 2 catei de usturoi 1 lingura pesmet 1 ou sare piper 2 linguri...
Ingrediente: 2 feniculi cu verdeata suc de la o jumatate de lamaie 100 g gorgonzola/camembert taiat cuburi sau pecorino dat pe razatoarea mica 2 linguri de...
Ingrediente: 400 g spaghete 150 g pancetta 100 g ciuperci 5 linguri smantana dulce pentru - gatit/friscalichida/double cream 4 oua 150 g branza pecorino sau...