A avut doua foi de aluat proaspat.Foile sînt de aproximativ 40x24 cm. Dintr-o foaie am taiat 4 fîsii de 6 cm latime. Din cealalta foaie a folosit doar jumatate/2 fîsii. Din jumatatea de foaie ramasa am facut cîteva grisine su susan.
Spanacul l-a fiert 2-3 minute,l-a lasat la scurs de apa,l-a lasat la racorit, dupa care l-a stors bine de tot cu mîinile prin presare în sita.
L-a amestecat cu Feta farîmitata,pecorino razuit,ou, cateii de usturoi pisati,pesmet,sare si putin piper. A framîntat bine si a întins acest amestec pe fîsiile de aluat.
Le-a lipit apasînd marginile aluatului cu degetele. Sulurile de aluat umplute le-am pus unul dupa altul în cerc,într-o tava cu hîrtie de copt. Le-a "sudat" putin unul cu celalalt prin apasare cu degetele. Nu trebuie sa fie sudate perfect,umplutura cu curge.
A uns sarpele cu lapte,iar deasupra a presarat seminte de susan. A dat tava în cuptorul preîncalzit la 180° pîna s-a rumenit asa cum mi-a placut.
L-a lasat 5 minute la racorit,apoi ne-a servit cu cîte o felie. Atentie,si dupa 5-7 minute de racoreala înca arde în interior.