Pesto de pătrunjel și arahide, o explozie de arome
Pesto de pătrunjel și arahide, o explozie de arome
Și da, nu trebuie să folosiți busuioc pentru a face un pesto delicios cu note super proaspete care schimbă un pesto tradițional, unde nucile de pin au fost înlocuite cu arahide crocante! Un sos fără gătire care va merge de minune cu preparatele tale cu paste, dar și în sandvișuri.
Cât timp se va păstra acest pesto? Puteți păstra acest pesto timp de o săptămână la frigider într-un recipient ermetic sau acoperit cu folie alimentară.
Cu ce pot înlocui alunele? Puteți înlocui alunele cu migdale prăjite, migdale măcinate, alune (coapte sau nu), nuci, muguri de pin.
Alunele prăjite sunt sărate, ce ar trebui să fac? Ajustați sarea dacă este necesar. Nu adăugați sare și gustați pentru a vedea dacă mai trebuie să adăugați sau nu,.
Nu-mi place pătrunjelul, ce ar trebui să fac? Dacă nu-ți place pătrunjelul, ai greșit rețeta de pesto! Avem o multitudine de alte rețete de pesto pe site-ul nostru.
Cu ce pot înlocui parmezanul? Dacă nu aveți parmezan în frigider și sunteți fanii iubitorilor de Grana Padano sau Pecorino, nu ezitați să înlocuiți parmezanul cu aceste brânzeturi, acestea vor da un alt gust pesto-ului dvs.
Cum să folosiți acest pesto? Cu paste: Pur și simplu adăugați sosul în paste, ca de obicei. Într-o salată: nu ezitați să vă transformați pesto-ul într-o „vinegretă” diluând-o în ulei de măsline. Pe carne/pește: Acest pesto va fi perfect ca și condiment pentru a însoți carnea sau peștele! Pe pâine prăjită: Faceți cea mai bună pâine prăjită cu acest pesto, alături de roșii coapte și o burrata bună.