Pesto de patrunjel
Ingrediente
1
Cost estimat: 0.69Euros€ (0.69€/porție)
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Pesto verde - pesto alla genovese
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Se pun toate ingredientele in mixer si se transforma in pasta. Se poate amesteca apoi pasta cu parmezan ras.
- Se foloseste imediat sau se pastreaza in frigider intr-un borcan cu capac, dupa ce ati pus un strat subtire de ulei de masline peste pasta.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 454Kcal
- Carbo: 3.9g
- Grăsimi: 47.4g
- Grăsimi sat.: 6.6g
- Proteine: 1.4g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 1.5g
- ProPoints: 13
- SmartPoints: 16
Informații nutriționale pentru 1 porție (84g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: