Se pune apă la fiert, se adaugă sare şi se fierb pastele. Se opreşte puţină apă în care s-au fiert pastele.
Într-un vas de mixer se adaugă frunzele de busuioc, uleiul, usturoiul şi sâmburii de pin şi se toacă mărunt cu mixerul de tocat. Se adaugă apoi parmezanul şi piperul şi se amestecă bine din nou cu mixerul. Se potriveşte cu sare doar la sfârşit, deoarece parmezanul este destul de sărat.
După ce s-au fiert pastele se storc de apă şi se amestecă cu pesto-ul. Se poate adăuga puţină apă în care s-au fiert pastele pentru a se putea amesteca mai bine.
Comentarii (12):
Simplu, rapid si gustos
Suuper bun si usor!
O super reteta
......POFTA buna..............
Este foarte buna si racoritoara
F,b
P
Simplu,gustos si satios!Pe deasupra se pregatesc cat ai bate din palme.Foarte potrivit pentru o cina.
Nemaipomenite,rapid,simplu si gustos
Simplu ca buna ziua!