Ingrediente: Pentru terina: 400 g peste alb,fara oase, 2 albusuri de ou, 150 g spanac, sare, piper alb. Pentru sos si decor: bulion, smantana, lamaie, patrunjel.
Ingrediente: 800 - 1000 g carne de vitel, taiata cubulete ardei gras, rosu, taiat julien 1 pastarnac, taiat julien 1 carota, data pe razatoarea cu dinti mici 2...
Ingrediente: 300 g carne de porc sau de vita 1 morcov 1 ceapa mica frunze de leustean 1/2 pahar orez 1 lingura bors magic sare, piper 50 g pasta de rosii 100 g...
Ingrediente: Umplutura: un piept de pui 300 gr ciuperci o cutie Cirio de rosii taiate bucatele cu busuioc 2-3 linguri bulion 2 linguri ulei o ceapa mare sare,...
Ingrediente: 750 g cotlet de porc 6 ardei Kapia rosii, galbeni 2 oua 1-2 morcovi 50 ml ulei 2 linguri ulei de masline 20 g costita fiarta si afumata (sau...
Ingrediente: 250 g orez integral Uncle Ben's 1 ceapa 3 fire ceapa verde carne fiarta de pui din supa 1 ardei 1 dovlecel 5 ciuperci champignon 6 bucati porumb...
Ingrediente: 3 cartofi mari radacina de telina cat pumnul 1 morcov mare 1 ceapa 2 catei de usturoi o cutie mica de smantana patrunjel cozi de ceapa verde...
Ingrediente: 12-14 ardei mai mici 500 g carne tocata amestec 100 g orez 300 ml bulion 1 ceapa 2 linguri zahar 2 linguri amidon sau faina 300 ml lapte sau 250 g...
Ingrediente: 500 g ceatal proaspat Pentru sos: zeama de la o jumatate de lamaie(pentru ca a fost cantitate mica de peste), 2 linguri smantana, 3 lingurite de...
Ingrediente: 250 g paste fainoase 3 foi lasagna 250 g varz 150 g brânz burduf 100 g cascaval ras 100 g unc pui 150 g carnati 50 g sunca de curcan 50 g salam...
Ingrediente: 700 g de carne iepure, 1 ceapa mare, 100 ml smantana, 25 g faina, 50 ml ulei masline, 1/2 lingurita boia dulce, 1 lingura patrunjel proaspat tocat.
Ingrediente: 1 kg de creveti 1 kg de broccoli 3-4 catei de usturoi 200 ml ulei 1 legatura de patrunjel 200 ml smantana 200 ml de vin alb sec 2 lingurite rase...