Pastele fainoase se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se pune putin ulei intr-o tigaie si se prajeste carnatul taiat felii.
Se scoate carnatul dupa care se pune varza taiat si se lasa la calit adagand cate putina apa
Dupa ce pastele s-au fiert, se strecoara, se spala in apa rece si se amesteca cu varza calita. Dupa terminarea pregatirii pastelor ne ocupam de compozitie, care se pregateste astfel: 2 ouale se bat ca si pentru omleta, se adauga 3 linguri de smantana, branza de burduf si feliile de salam si sunca taite cubulete (se adauga condimente dupa gust: sare, piper, nucsoara, patrunjel ).
Intr-o tava pentru cuptor se pune intr-un strat gros pastele amestecate cu varza, peste se adauga ouale amestecate cu sunca si branza, peste se pune carnatul iar apoi foile de lasagna.
Se amesteca oul ramas, cascavalul si o lingura de smantana si se pune peste foile de lasagna. Se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 minute