Sufleu de paste cu sunca

votează acum
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire45 min
  • Pastele fainoase se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se pune putin ulei intr-o tigaie si se prajeste carnatul taiat felii.
  • Se scoate carnatul dupa care se pune varza taiat si se lasa la calit adagand cate putina apa
  • Dupa ce pastele s-au fiert, se strecoara, se spala in apa rece si se amesteca cu varza calita. Dupa terminarea pregatirii pastelor ne ocupam de compozitie, care se pregateste astfel: 2 ouale se bat ca si pentru omleta, se adauga 3 linguri de smantana, branza de burduf si feliile de salam si sunca taite cubulete (se adauga condimente dupa gust: sare, piper, nucsoara, patrunjel ).
  • Intr-o tava pentru cuptor se pune intr-un strat gros pastele amestecate cu varza, peste se adauga ouale amestecate cu sunca si branza, peste se pune carnatul iar apoi foile de lasagna.
  • Se amesteca oul ramas, cascavalul si o lingura de smantana si se pune peste foile de lasagna. Se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 minute
adela81Adela81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: