Se bat bine galbenusurile cu sare, curry si piper, cu un tel in forma de para. Se adauga treptat smantana, batand continuu, apoi faina, cate o lingura odata.
Se adauga apoi cascavalul ras si cubuletele de sunca si se amesteca bine.
Se bat albusurile spuna, cu mixerul, pana ce se intaresc (daca se intoarce vasul, albusurile raman in interior, fara sa alunece). Se adauga apoi albusurile la mixtura de galbenusuri, amestecand de jos in sus, pana ce sunt bine incorporate.
Se unge cu unt o forma mare, de sticla termorezistenta. Se toarna compozitia in forma si se coace la cuptor, la foc potrivit (180 ? 190 °C) timp de 45 de minute, sau pana cand sufleul este crescut si rumenit in toata masa (se observa prin forma de sticla). Daca se rumeneste prea tare la suprafata se acopera cu o bucata de folie metalica, sau cu hartie pergament. Se scoate sufleul si se lasa sa se raceasca cateva minute, pe un grilaj metalic.
Se desprind marginile usurel, folosind un cutit ascutit, cu lama subtire. Se scoate sufleul prin rasturnare, se feliaza si se serveste. Se serveste fierbinte ca atare, sau presarat cu branza Parmesan si cu un sos rece de smantana cu putina verdeata tocata, sare si piper alb.