A folosit broccoli congelat ,dar mai bun este cel crud,oricum indiferent de care se va folosi, se va pune la fiert cu o lingurita de sare,iar cand este gata se scurge de apa si se pune deoparte.
Intre timp a facut repede o salsa din usturoi,ulei ,patrunjel si un praf de sare,si a stropit crevetii cu cateva linguri bune de salsa iar restul am pus-o la borcan pentru a fi folosita cu alte ocazii .
A lasat crevetii asa cam 15 minute ,dupa care i-am pus la prajit in putin ulei si i-a lasat sa se faca bine pe ambele parti ,dar nu mai mult de 5 minute ,dupa care am adaugat vinul si i-a mai lasat cateva clocote sa se evapore alcoolul si sa ramana savoarea. Can au fost gata i-am scos pe o farfurie.
Sosul ramas l-a scurs si strecurat si l-am amestecat cu smantana. A asezat broccoli pe un platou ,a pus in mijloc crevetii si a stropit cu salsa.