Creveti cu usturoi si vin alb

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire5 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
Raluca, 03/02/2021

Foarte gustosi!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/10/2016

Foarte gustoasa !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
09/08/2015

Este super simpla de preparat si suuper gustoasa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/07/2013

Super deliciosi imi plac la nebunie!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
M.manuela
M.manuela, 03/07/2013

Crevetii roz sunt deja prefierti asa ca nu ar trebui fierti sau prajiti mai mult de 2 min ca sa nu devina gumosi. Sosul e mai bun daca uleiul e inlocuit cu unt clarificat (ghee). Crevetii nedecorticati au si intestinele in ei si nu cred sa fie careva incantat sa-si curate dintii de nisip sau mate pline de alge. Gretos,nu? La acesti creveti se recomanda fetuccini fierte 2 min sau in cel mai ieftin caz,paste late. Oricum gusturile nu se discuta. E doar o parere personala.

am gătit această rețetă
(2) (1) abuz
03/07/2013

Da, este excelenta !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/10/2022

Vaaaai! Nu faceți creveți fără sa-i decorticati!
Iese…o tragedie!
Ioi….care critici am SERVIT!

(0) (0) abuz
26/10/2016

Superba

(0) (0) abuz
10/05/2015

Suuuuuuuper!!!!!!!!

(0) (0) abuz
17/04/2015

Nu am incercato dar cred ca e delicios am so incerc si eu

(0) (1) abuz
  • pagina 1 / 4



+