-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete de mancaruri cu patrunjel
-
Ciuperci cu smantana
Ciuperci cu smantana
Preparare
-
Se inchinge uleiul si se adauga untul apoi ciupercile.
-
Se lasa 4 minute pana se inmoaie, apoi se adauga usturoiul si smantana.
-
Se lasa pana se inmoaie si se invelesc in sosul de smantana dar sa nu fiarba. Se amesteca patrunjelul.
-
Se poate servi cu paine prajita si prosciutto.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 182Kcal
-
Carbo: 2.3g
-
Grăsimi: 16.5g
-
Grăsimi sat.: 5.8g
-
Proteine: 5g
-
Fibre: 2.6g
-
Zahăr: 1.2g
-
ProPoints: 5
-
SmartPoints:
7
Informații nutriționale pentru 1 porție (171g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete