Ingrediente: 3-4 pulpe superioare de pui, 4 cartofi mari, 1 pahar de bere neagra, 2 catei de usturoi, boia, vegeta, piper, cateva fire de patrunjel verde, 1...
Ingrediente: 1,2 kg de cartofi 4 catei de usturoi 2 linguri de mustar 1 lingurita de sare 1 lingurita de boia de ardei dulce 6-7 linguri ulei de masline 1/2...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: cca un kg carne de vita (pulpa) frunze de salvie 2 ramurele de rozmarin 1/2 pahar de vin alb - 2 morcovi o ceapa 2 tulpini de telina 2 catei de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1-2 cartofi (cartofi noi ar fi de preferat) jumătate de dovleac placentar (mic-mediu) 2 ardei graşi roşii 2 mâini de rucola (găsiţi în supermarket,...
Ingrediente: 1 crap curatat, fara cap 6 ciuperci mari curatate si taiate in 4 2 rosii feliate fara seminte 6 cartofi taiati cubulete 4 catei usturoi pisati...
Ingrediente: 500 g costite de miel 3-4 dinti usturoi rozmarin, cimbru piper rosu, verde, alb si negru 4 linguri de ulei de masline sare Pentru garnitura: 6...
Ingrediente: 1 piept de pui 2-3 cartofi mai mici 2-3 catei de usturoi pisati putina zeama de lamaie patrunjel verede tocat(2-3 frunze) sare, piper, vegeta,...
Ingrediente: 4 morcovi mari 4 radacini de pastarnac 4 cartofi 1 telina potrivita 100 g ulei 1 lingura zahar 1 lamaie 2 fire rozmarin sare si piper mustar
Trebuie sa marturisesc, e prima oara cand gatesc peste intreg. Si asta pentru ca sotiorul meu nu suporta la vedere pestii intregi. Dar azi e zi de post pentru el, drept pentru care a primit cartofi noi, fierti, apoi trasi in ulei, si presarati cu sare si