Intii de toate spalam cele trei bucati de peste, le saram, piperam si presaram rozmarin pe ambele parti, turnam un ulei pe ambele parti si le lasam la marinat pentru circa 30 de minute.
Curatim, spalam si taiem cartofii feliute cit mai subtiri, daca aveti un instrument ca al meu, e usor, daca nu incercati cu cutitul sa taiati feliute subtiri. Asezam feliile de cartofi un picut suprapuse, asezam bucatile de peste.
Acoperim din nou cu felii de cartofi si punem deasupra compozitia in care a stat pestele la marinat.
Bagam tava in cuptor la 220 grade si lasam pentru circa 20-25 de minute. Servim pestele cald... delicios si sanatos.
Cu doua modificari: am adaugat putin vina alb sec si zeama de lamaie la marinada si am alternat cartoful cu dovlecel (taiat la fel): un rand de felii de cartof, unul de dovlecel, etc.; deasupra am pus invers (astfel incat unde a fost cartof dedesubt sa fie dovlecel deasupra si invers)
Nu am inteles problema cu uleiul. Cine este "vergin" uleiul sau maslinele sunt nefutute. S-ar parea ca tu esti ce NF, iar reteta este un cacat ne"vergin" Pfui!!!
Cu mici modificari reteta a fost foarte... gustoasa (de fapt pestele a fost gustos) am adaugat vin alb cum spunea cineva mai jos, am adaugat pe langa cartofi felii de morcov si niste ceapa pestishori, iar la sfarsit patrunjel verde netocat (aruncate frunzele peste compozitie)
Comentarii (18):
Cu doua modificari: am adaugat putin vina alb sec si zeama de lamaie la marinada si am alternat cartoful cu dovlecel (taiat la fel): un rand de felii de cartof, unul de dovlecel, etc.; deasupra am pus invers (astfel incat unde a fost cartof dedesubt sa fie dovlecel deasupra si invers)
Facut reteta cu o mica, mica modificare....am adaugat la marinare 50 ml vin alb src
Pare interesant. :)
Nu am inteles problema cu uleiul. Cine este "vergin" uleiul sau maslinele sunt nefutute. S-ar parea ca tu esti ce NF, iar reteta este un cacat ne"vergin" Pfui!!!
Super reteta am facut azi
Cu mici modificari reteta a fost foarte... gustoasa (de fapt pestele a fost gustos)
am adaugat vin alb cum spunea cineva mai jos, am adaugat pe langa cartofi felii de morcov si niste ceapa pestishori, iar la sfarsit patrunjel verde netocat (aruncate frunzele peste compozitie)
Super bun!!!!!!!!!!!!!
Foarte bun apetisant
Super arata acuma o fac reteta.
Arta delicios......il voi pregati si eu azi