Pangasius la cuptor

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min
138 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Intii de toate spalam cele trei bucati de peste, le saram, piperam si presaram rozmarin pe ambele parti, turnam un ulei pe ambele parti si le lasam la marinat pentru circa 30 de minute.
  • Curatim, spalam si taiem cartofii feliute cit mai subtiri, daca aveti un instrument ca al meu, e usor, daca nu incercati cu cutitul sa taiati feliute subtiri. Asezam feliile de cartofi un picut suprapuse, asezam bucatile de peste.
  • Acoperim din nou cu felii de cartofi si punem deasupra compozitia in care a stat pestele la marinat.
  • Bagam tava in cuptor la 220 grade si lasam pentru circa 20-25 de minute. Servim pestele cald... delicios si sanatos.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 137Kcal
  • Carbo: 24g
  • Grăsimi: 2.7g
  • Grăsimi sat.: 0.4g
  • Proteine: 3.3g
  • Fibre: 2.1g
  • Zahăr: 3g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (127g)
DDanelutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Ana-Maria, 01/09/2019

Cu doua modificari: am adaugat putin vina alb sec si zeama de lamaie la marinada si am alternat cartoful cu dovlecel (taiat la fel): un rand de felii de cartof, unul de dovlecel, etc.; deasupra am pus invers (astfel incat unde a fost cartof dedesubt sa fie dovlecel deasupra si invers)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
12/12/2013

Facut reteta cu o mica, mica modificare....am adaugat la marinare 50 ml vin alb src

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/11/2013

Pare interesant. :)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
steve_s2022, 15/06/2024

Nu am inteles problema cu uleiul. Cine este "vergin" uleiul sau maslinele sunt nefutute. S-ar parea ca tu esti ce NF, iar reteta este un cacat ne"vergin" Pfui!!!

(0) (0) abuz
16/08/2015

Super reteta am facut azi

(0) (0) abuz
20/10/2014

Cu mici modificari reteta a fost foarte... gustoasa (de fapt pestele a fost gustos)
am adaugat vin alb cum spunea cineva mai jos, am adaugat pe langa cartofi felii de morcov si niste ceapa pestishori, iar la sfarsit patrunjel verde netocat (aruncate frunzele peste compozitie)

(0) (0) abuz
10/03/2014

Super bun!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
15/01/2014

Foarte bun apetisant

(0) (0) abuz
04/09/2013

Super arata acuma o fac reteta.

(0) (0) abuz
06/07/2013

Arta delicios......il voi pregati si eu azi

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2