Pangasius impanat ... la cuptor
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
-
Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
-
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
-
Gnochi feta la cuptor cu airfryer, un fel de mâncare super rapid cu roșii cherry și feta!
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Incalzim cuptorul la 200 de grade. Macinam salvia, rozmarinul impreuna cu sarea si condimentam pestele pe ambele parti . Intr-o farfurie punem pesmetul si presam bine pestele pe ambele parti.
- In tava de la cuptor tapetata cu hirtie de copt, punem cele doua bucati (impanate) iar pe fiecare punem cite o lingura de ulei, il intoarcem pe ambele parti ca sa se unga un pic cu ulei si bagam in cuptorul preincalzit pentru circa 20-25 de minute, depinde cit de rumene le dorim.
- Chiar daca pare un pic crocant la exterior, e foarte fraged, deci nu se usuca.
- L-a servit alaturi de o salata cu rosii, fenicul, varza alba si ceapa rosie, condimentata cu sare, ulei si otet balsamic.