Cu vreo 2 ore inainte sa ne apucam de gatit luam fileul de pangasius si il punem la marinat ... intr-o tava punem 3 linguri de ulei de masline, sucul de la jumatate de lamaie, sare, piper, maghiran si cimbru proaspat tocat marunt ... asezam fileul de peste in sosul obtinut il frecam bine cu uleiul obtinut pe o parte si alta si il acoperim cu o folie ... il punem la frigider 2 ore. Dupa 2 ore scoatem fileul de pangasius din frigider, (pornim cuptorul pt preincalzire) incingem intr-o tigaie ulei de floarea soarelui, punem fileul de peste si il prajim pe o parte si pe cealalta ...in tava in care am marinat pestele asezam un strat de legume - impartim legumele in 2 ... (daca sunt congelate atunci direct congelate, daca sunt legume proaspete atunci trebuie fierte inainte)peste stratul de legume punem fileul de peste si peste peste un alt strat de legume, punem peste 2 linguri de unt ... cascaval ras si il punem la cuptor in jur de 30 min ...
Se serveste simplu cu legume sau cu acrituri. Pofta buna!
Am punctat asa pentru ca am citit ce peste pangasius este crescut si hranit in conditii de neimaginat. ESTE HRANIT CU FECALE!!!!!!!!!!! NU MANCATI ASA CEVA, AM AJUNS MAI RAU CA ANIMALELE!!!!!!!!! ANIMALELE MANANCA MAI CURAT DECAT OAMENII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MANACTI ASA CEVA!!!!!!!!!!
Comentarii:
F bun
BUN!!!!
Am punctat asa pentru ca am citit ce peste pangasius este crescut si hranit in conditii de neimaginat. ESTE HRANIT CU FECALE!!!!!!!!!!! NU MANCATI ASA CEVA, AM AJUNS MAI RAU CA ANIMALELE!!!!!!!!! ANIMALELE MANANCA MAI CURAT DECAT OAMENII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MANACTI ASA CEVA!!!!!!!!!!
Interesant
DELICIOS CRED CA INCERC............
V-as recomanda orice alt filet numai de pangasius sa nu fie daca tineti la sanatate. Cititi despre pangasius pe net.
Voi incerca si eu reteta