Pangasius pane cu cartofi natur

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se spala pestele se sterge de apa tamponandu-se cu un servet curat si se taie in bucati de cca. 7 cm latime sau mai mari. Daca luati peste congelat, sfatul meu este sa-l dezghetati in frigider si sa nu-l bagati in apa sa se dezghete.Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se bat ouale bine cu putina sare si se pun 2-3 linguri de faina pana se obtine o compozitie semigroasa. Nu e obligatoriu sa bateti compozitia pana se dizolva complet faina, o bateti lejer pt. a iesi paneul frumos.
  • Dati bucatile de peste prin faina, le scuturati bine si apoi le dati prin compozitia de ou pe ambele parti.Le puneti la prajit in ulei incins la foc mic spre mediu si le scoateti pe hartie absorbanta.
  • Fierbeti cartofi in apa cu sare, scurgeti-i de apa si adaugati un cub de unt si verdeata. Serviti cu lamaie sau mujdei de usturoi cu iaurt.

Punctează această reţetă

floranceFlorance

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Forta...nu am cuvinte un deliciu

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Satioasa, sanatoasa, usor de preparat si mult de repetat...........

abuz

anonymous

E simpla si gustoasa!!!

abuz

anonymous

F gustos!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte gustoasa

abuz

gogu

Am facut ptr trima data , si , chia a iesi minunat . mai fac !

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Bonisima....

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Foarte bun!

abuz
  • pagina 1 / 3