Pangasius pane cu cartofi natur
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se spala pestele se sterge de apa tamponandu-se cu un servet curat si se taie in bucati de cca. 7 cm latime sau mai mari. Daca luati peste congelat, sfatul meu este sa-l dezghetati in frigider si sa nu-l bagati in apa sa se dezghete.Se condimenteaza cu sare si piper.
- Se bat ouale bine cu putina sare si se pun 2-3 linguri de faina pana se obtine o compozitie semigroasa. Nu e obligatoriu sa bateti compozitia pana se dizolva complet faina, o bateti lejer pt. a iesi paneul frumos.
- Dati bucatile de peste prin faina, le scuturati bine si apoi le dati prin compozitia de ou pe ambele parti.Le puneti la prajit in ulei incins la foc mic spre mediu si le scoateti pe hartie absorbanta.
- Fierbeti cartofi in apa cu sare, scurgeti-i de apa si adaugati un cub de unt si verdeata. Serviti cu lamaie sau mujdei de usturoi cu iaurt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Forta...nu am cuvinte un deliciu
am gătit această rețetă
anonymous
Satioasa, sanatoasa, usor de preparat si mult de repetat...........
anonymous
E simpla si gustoasa!!!
anonymous
F gustos!!!!!!!!!!
anonymous
Foarte gustoasa
G
gogu
Am facut ptr trima data , si , chia a iesi minunat . mai fac !
anonymous
Ok
anonymous
Bonisima....
anonymous
Excelent
anonymous
Foarte bun!
Punctează această reţetă