Ingrediente: 0.005 gr bicarbonat de sodiu 0.05 gr piper negru 150 gr piept de pui 60 gr mozzarella 200 gr cartofi 0.05 gr sare 0.20 ml ulei de floarea soarelui...
Ingrediente: 300 g piept de pui 8 felii de bacon 200 g de cârnăciori 1 dovlecel mai mare 1 păhărel de vin alb 2 căței de usturoi 2 crenguțe de cimbru 3 frunze...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 4 piepti de pui cu piele si fara os 600-800 g kg cartofi 4 felii de sunca 4 felii/bucatele de cascaval sare+piper 1/2 legatura de patrunjel 1-2...
Ingrediente: 1 piept de pui mare dezosat o ceapa mica un ardei gras rosu 6-7 ciuperci mari patrunjel verde 2 lingurite delikat o lingurita condimente...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: ulei o ceapa tocata 200 g bacon 2 catei de usturoi 2 rosii 2 lingurite pasta de tomate 2 dovlecei curatati de coaja si taiati cuburi un piept de...
Ingrediente: paste fierte pentru 2 persoane 1/2 canita de telemea 1/3 canita vin alb 3 felii de bacon 3 felii de pastrama piept de pui afumat 1/2 canita...
Ingrediente: 600 g piept de pui, 4 lingurite de mustar, 400 g broccoli, 1 ardei gras rosu/morcov, 50 g cascaval, 150 g bacon, 4 linguri de ulei, 1-2 crengute...
Ingrediente: 1/2 de cutie de ciuperci 1 ceapa 2-3 felii de sunca / salam 50 g cascaval 10 felii de bacon 1 piept de pui 4-5 jumatati de gogosar murat sare,...