Ingrediente: Blat: 4 oua 1 portocala 1 praf de copt 8 lg zahar 8 lg faina 150 g unt Crema: 600 ml lapte 7 lg faina 7 lg zahar 100 g unt zeama la o lamaie o...
Ingrediente: Blat: pentru o tava de 26cm/32 cm 6 oua 6 linguri zahar (180 gr) 3 linguri ulei 6 linguri faina 1/2 lingurita praf de copt coaja de portocala zahar...
Ingrediente: Pentru blat : 4 oua 125 g unt 100 g zahar 180 g faina 1/2 pliculet praf de copt 5 lingurite praf de cacao 1 lingurita esenta de rom Pentru crema :...
Ingrediente: o conserva de lapre condensat (405g) 4 oua 50g unt 220g faina un praf sare 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat o lingurita zahar...
Ingrediente: BLAT: 200 g zahar 200 g gris 100 gr faina 200 ml ulei 250 ml apa minerala 1 praf de copt 2-3 linguri susan Crema: 100 ml frisca vegetala 1 plic de...
Ingrediente: Pentru blat: 60 g faina 50 g zahar 10 g cacao amara 3 oua 1 plic zahar vanilat Pentru mousse-ul de praline: 60 g ciocolata amaruie 60 g ciocolata...
Ingrediente: Biscuiti cu migdale (pentru 3 foi): - 160 g migdale macinate fin - 135 g + 30 g (separat) zahar - 5 oua mari - 8 galbenusuri - 57 g faina - 72 g...
Unii ar putea spune ca sarbatorile de iarna incep din 1 Decembrie, altii odata cu Sf. Nicolae, dar cei mai multi simtim ca sarbatorile incep din Ajunul Craciunului cand in case se simte mirosul puternic al bunatatilor traditionale, al vinului fiert si a scortisoarei,...
Ingrediente: 500 g branza dulce de vaca, o cutie mica de frisca lichida, 4 linguri zahar, 2 oua, 4 linguri faina, coaja rasa de la o portocala mare. Reteta...
Ingrediente: 2 foi Pandispan 2 plicuri Crem Ole ciocolata 2 plicuri Crema de tort cu rom si trufe 1 plic Crema de tort de vanilie 1 plic Crema de la fantezie...
Ingrediente: Blatul 250 g biscuiti 50 g unt topit Umplutura 4 pachete branza dulce(250 g) la temperatura camerei 1 cana zahar pudra 300 ml smantana 4 oua 1...
Ingrediente: 250 g faina de griu - 120 g unt - 50 g zahar pudra - un ou - o lingura rasa de amidon - coaja rasa de la o lamiie/portocala - 250 g ricotta - 100...
Ingrediente: 3 oua 240 g zahar 130 ml. apa calduta 250 g. faina 120 ml ulei 1 lingurita esenta vanilie 2 lingurite coaja rasa de lamaie/portocala 1 pliculet...