A folosit o ceapa alba si una rosie pe care le-am curatat si le-a tocat marunt, impreuna cu usturoiul. Untul il punem intr-o tigaie mai mare in care calim ceapa si usturoiul.
Adaugam apoi ardeiul iute si ciupercile taiate si ele marunt, lasam 5 minute sa fiarba in apa ce o lasa ciupercile, apoi adaugam coniacul, reducem focul, asezonam si lasam sa fiarba cam 15 minute, apoi lasam sa se raceasca.
Intr-un bol amestecam smantana, ouale batute,boia, laptele, sare si piper proaspat macinat.
Intr-o tava mai maricica unsa cu unt, asezam foaie de copt si tapetam cu aluatul de foietaj.
Asezam ciupercile, peste ele smantana amestecata, radem cascaval deasupra si dam la cuptorul dinainte incalzit pina se coace bine si se formeaza o crusta aramie deasupra. Se lasa sa se raceasca putin , apoi se taie in ce forma doriti.
Comentarii:
Buna, buna.....mai ales ca e cu ciupercute.
Weerr