Supa " gulyas pastoresc " - gulyasleves pasztor modra

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Supa africana


Preparare

Preparare45 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

10/02/2020

Foarte bună!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/11/2016

Un fel de minestrone si asemanator cu multe alte ciorbe ardelenesti !!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
20/08/2020

Da,asa se face si in Ungaria degeaba comentati Se pun si cartofi si se fac si galuste

(0) (0) abuz
carmensory, 20/08/2020

E nu doar o bomba calorica , e plina de alimente care nu s-ar combina sub nicio forma, de ex. :2 feluri de fainoase-cartofi si galuste din faina???Plus ca, modul de preparare, timpii-lasa mult de dorit,parerea mea.

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 20/08/2020

Daca pui morcovul si ardeiul sa fiarba odata cu carnea se vor face terci pentru ca lor le trebuie doar 20-30' ca sa fiarba pe cand carnea are nevoie de 1:30-2 ore, iar "razaliturile" alea ingroasa prea mult mancarea dupa parerea mea, cred ca mai potrivite ar fi galustile de faina pentru ca sunt mai mari. Si eu fac destul de des gulas si de multe ori aleg sa nu pun galusti pentru ca mancarea are destui cartofi si nu mi se pare potrivita combinatia cartof+galusca de faina, galustile de faina merg foarte bine la papricas care nu se face cu cartofi.

(2) (0) abuz
07/11/2016

Nu am gatit niciodata aceasta reteta, dar o voi pregati in aceasta iarna. Cred ca este specifica iernii.

(1) (0) abuz
05/11/2016

Dece nu "gulas", cuvant existent in DEX ?

(1) (1) abuz
05/11/2016

Musai o palinca inainteiar dupa mai vedeti voi

(2) (0) abuz
18/08/2012

Cel mai aratos gulyas de pe net.. cred ca e si la gust.. am furat cateva ingrediente pe care inainte nu le foloseam!

(0) (0) abuz



+