Supa africana

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
55 min

Dragi iubitori de supe extra reconfortante, iata o reteta care ar trebui sa va fie pe plac! Inspirata de traditionala „Supa africana de arahide”, in aceasta supa veti gasi mangold, pasta de tomate, ghimbir si mai presus de toate un gust bun de arahide :-)

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Supa Africana - Preparare etapa 1Tocati ceapa, usturoiul si ghimbirul. Indepartati nervurile de la mangold si taiati-l in fasii.
  • Supa Africana - Preparare etapa 2Supa :
    Se fierbe apa si cubul de supa. Se adauga ceapa, usturoiul, sarea si ghimbirul si se lasa la foc mediu timp de 20 de minute.
  • Supa Africana - Preparare etapa 3Mixati arahidele si amestecati-le cu pasta de tomate intr-un vas pe foc. Adaugati un polonic de supa pentru a subtia amestecul, apoi adaugati totul peste supa. Incorporati bine.
  • Supa Africana - Preparare etapa 4Adaugati 250 ml de apa si amestecati bine. In cele din urma, adaugati mangoldul si sosul Sriracha si amestecati. Gatiti 15 minute la foc mic - mediu, amestecand ocazional.
  • Supa Africana - Preparare etapa 5Supadvs. este gata!
    Deoarece este o supa groasa, o puteti servi si cu orez. Nu ezitati sa presarati alune deasupra bolului.

Observații

Mangoldul:
Puteti utiliza partea alba daca doriti.
Puteti inlocui frunzele de mangold cu varza sau varza chinezeasca, daca doriti.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

fp

Puteti sa ne explicati ce este "mangold"

abuz

nicoleta_i2018

Trebuie incercat!

abuz