Supa africana
Dragi iubitori de supe extra reconfortante, iata o reteta care ar trebui sa va fie pe plac! Inspirata de traditionala „Supa africana de arahide”, in aceasta supa veti gasi mangold, pasta de tomate, ghimbir si mai presus de toate un gust bun de arahide :-)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Supă de roșii și busuioc
-
Supa rece de pepene si rosii
-
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
Preparare
Preparare15 min
Gătire40 min
Tocati ceapa, usturoiul si ghimbirul. Indepartati nervurile de la mangold si taiati-l in fasii.
Supa :
Se fierbe apa si cubul de supa. Se adauga ceapa, usturoiul, sarea si ghimbirul si se lasa la foc mediu timp de 20 de minute.Mixati arahidele si amestecati-le cu pasta de tomate intr-un vas pe foc. Adaugati un polonic de supa pentru a subtia amestecul, apoi adaugati totul peste supa. Incorporati bine.
Adaugati 250 ml de apa si amestecati bine. In cele din urma, adaugati mangoldul si sosul Sriracha si amestecati. Gatiti 15 minute la foc mic - mediu, amestecand ocazional.
Supadvs. este gata!
Deoarece este o supa groasa, o puteti servi si cu orez. Nu ezitati sa presarati alune deasupra bolului.
Observații
Mangoldul:
Puteti utiliza partea alba daca doriti.
Puteti inlocui frunzele de mangold cu varza sau varza chinezeasca, daca doriti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: