Ingrediente: fasole boabe o ceapa un morcov o felie telina pastrnac radacina de patrunjel zeama de varza o lingura bulion ardei sare piper cimbru o lingura de...
Ingrediente: fasole(in jur de jumatate kg) 2 cepe medii tocate marunt un morcov dat pe razatoare foi dafin pasta rosii verdeata sare, piper afumatura(daca nu...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: 300 g fasole boabe o ceapa uscata o legatura ceapa verde 1-2 buc morcov o albitura 1-2 felii de telina jum.ardei gras sare,piper,cimbru,busuioc 2...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: fasole boabe (mai mare) 300g amestec chinezesc de legume (muguri de bambus, urechi de lemn ciuperci, ardei gras, morcovi, varza...) pasta de...
Ingrediente: 4 morcovi feliati 2 cartofi mari taiati cuburi o cana de fasole boabe fiarta o cana de fasole pastai taiata in bucati mici o ceapa mare tocata 3...
Ingrediente: 400 g cartofi (3-4), o lingurita de malai si o lingurita de faina, 1 ceapa tocata, 1 ardei gras tocat, 3 linguri porumb congelat sau conservat,...