Mancare de fasole alba / guiso de alubias blancas
Ingrediente
Preparare
- Fasolea dupa 24 ore la inmuiat, fiert la foc mic pana sa inmuiat, si avut grija sa nu ramana cu multa apa.
- Telina, ceapa si morcovul tocat marunt si pus la calit cu uleiul si apa.Cand s-a inmuiat adaugat bulionul de ardei si pasta de rosii.
- Mai lasat cateva min sa fiarba.Si adaugat peste fasole, lasat sa fiarba impreuna vre-o 10 min.
- Telina cu patrunjelul taiat marunt.Si adaugat la fasole, oprit focul si potrivit de sare.amestecat bine si a fost gata.Si servit calda cu paine montignat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
costi1960
Foarte buna mincarica, pacat ca d-na Daniela B. care a plecat pe meleaguri spaniole n-a mai exersat l-ba romana.
anonymous
Gustoasa f.buna
anonymous
Daniela B. tu nu esti din Romania ? Ce este cu aceasta reteta, ? Se adauga, se lasa sa fiarba, se opreste focul si se amesteca bine... Nu se scrie lasat, adugat, amestecat , servit... Invata Limba Romana si apoi sa scrii retete...
anonymous
Si niste castraveti murati,nu!?
anonymous
Banuiesc ca o fi buna dar la mincarurile de fasole folosesc frunze de leustean nu telina.cred ca e mai aromata ce leustean.incercati si vedeti
anonymous
Ce Guiso... e chiar o Iahnie de fasole neaoșă! Problema cu fasolea este că foarte greu mai găsești fasole normală, cu pielița subțire. de obicei e plină de coji de te îneacă....
anonymous
Tu facut reteta telegrama. Nu stiut folosit verbele decat la participiu trecut. Facut de rusine total.
anonymous
In ce limba e scrisa aceasta reteta?nici sa scriem correct nu mai stim?
Punctează această reţetă