Mancare de fasole alba / guiso de alubias blancas

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Fasolea dupa 24 ore la inmuiat, fiert la foc mic pana sa inmuiat, si avut grija sa nu ramana cu multa apa.
  • Telina, ceapa si morcovul tocat marunt si pus la calit cu uleiul si apa.Cand s-a inmuiat adaugat bulionul de ardei si pasta de rosii.
  • Mai lasat cateva min sa fiarba.Si adaugat peste fasole, lasat sa fiarba impreuna vre-o 10 min.
  • Telina cu patrunjelul taiat marunt.Si adaugat la fasole, oprit focul si potrivit de sare.amestecat bine si a fost gata.Si servit calda cu paine montignat.

Punctează această reţetă

DDaniela B

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

costi1960

Foarte buna mincarica, pacat ca d-na Daniela B. care a plecat pe meleaguri spaniole n-a mai exersat l-ba romana.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Gustoasa f.buna

abuz

anonymous

Daniela B. tu nu esti din Romania ? Ce este cu aceasta reteta, ? Se adauga, se lasa sa fiarba, se opreste focul si se amesteca bine... Nu se scrie lasat, adugat, amestecat , servit... Invata Limba Romana si apoi sa scrii retete...

abuz

anonymous

Si niste castraveti murati,nu!?

abuz

anonymous

Banuiesc ca o fi buna dar la mincarurile de fasole folosesc frunze de leustean nu telina.cred ca e mai aromata ce leustean.incercati si vedeti

abuz

anonymous

Ce Guiso... e chiar o Iahnie de fasole neaoșă! Problema cu fasolea este că foarte greu mai găsești fasole normală, cu pielița subțire. de obicei e plină de coji de te îneacă....

abuz

anonymous

Tu facut reteta telegrama. Nu stiut folosit verbele decat la participiu trecut. Facut de rusine total.

abuz

anonymous

In ce limba e scrisa aceasta reteta?nici sa scriem correct nu mai stim?

abuz