Fasole scazuta

Felul principal
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare45 min
Gătire30 min
  • Fasolea se lasa la umflat pentru cateva ore apoi se fierbe schimband apa de trei ori pe aragaz trebuie sa avem la indemana apa fierbinte pentru a turna peste fasole dupa schimbarea apei.
  • Intr-un vas se pune cateva linguri cu ulei de masline si cateva linguri cu apa pentru a inabusi ceapa si ardeiul tocat, morcovul razuit.
  • Lasam 5 minute pe aragaz apoi adaugam sucul de rosii, mai lasam cateva minute pe foc apoi adaugam fasolea si completam cu zeama in care a fiert fasolea.
  • Tinem fasolea pe foc timp de o jumatate de ora, asezonam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam mararul tocat marunt si un varf de lingurita cu cimbru.
  • Se serveste cu castraveti acri sau o salata de muraturi asortate.

Punctează această reţetă

MMelianda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Fasolescazuta cu ciolan

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata bine

abuz

anonymous

Mi se pare o reteta ușor de făcut !

abuz

anonymous

Mie mia placut incercati si voi

abuz

anonymous

Acum merg si eu sa pregatesc...

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Zuperrr !

abuz

anonymous

Super buna ;)

abuz

anonymous

O sa o incerc chiar azi

abuz

anonymous

Delicioase

abuz
  • pagina 1 / 3