Fasole scazuta
Ingrediente
2
Preparare
Preparare45 min
Gătire30 min
- Fasolea se lasa la umflat pentru cateva ore apoi se fierbe schimband apa de trei ori pe aragaz trebuie sa avem la indemana apa fierbinte pentru a turna peste fasole dupa schimbarea apei.
- Intr-un vas se pune cateva linguri cu ulei de masline si cateva linguri cu apa pentru a inabusi ceapa si ardeiul tocat, morcovul razuit.
- Lasam 5 minute pe aragaz apoi adaugam sucul de rosii, mai lasam cateva minute pe foc apoi adaugam fasolea si completam cu zeama in care a fiert fasolea.
- Tinem fasolea pe foc timp de o jumatate de ora, asezonam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam mararul tocat marunt si un varf de lingurita cu cimbru.
- Se serveste cu castraveti acri sau o salata de muraturi asortate.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Fasolescazuta cu ciolan
am gătit această rețetă
anonymous
Arata bine
anonymous
Mi se pare o reteta ușor de făcut !
anonymous
Mie mia placut incercati si voi
anonymous
Acum merg si eu sa pregatesc...
anonymous
Excelent
anonymous
Zuperrr !
anonymous
Super buna ;)
anonymous
O sa o incerc chiar azi
anonymous
Delicioase
Punctează această reţetă