Fasole scazuta cu carnati

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Carnaciorii se taie felii/bucati si se prajesc in ulei
    se scot si se pastreaza la cald in uleiul ramas, se calesc legumele taiate cubulete.
  • Dupa 10 min se adauga rosiile decojite, taiate cubulete si dafinul,adaugam imediat bulionul, FASOLEA, condimente si o canita cu apa.
  • Adaugam carnaciorii si acoperim
    lasam sa fiarba la foc mic 30 min aprox retusam gustul si servim cu castaveti murati.

Punctează această reţetă

adarAdar

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Adrian

Arata ca dracu. Daca iti arat farfuria mea, iti spun din start: 100 de lei ora ptr instruire.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pai si fasole mai punem sau nu?

abuz

Retete pe inteles

Fasole la conserva? cata sau a fost lasata la inmuiat? ce cantitati? sunt nou in bucatarie vreau sa invat....pfffffff

abuz

anonymous

Se pune si fasole la ingrediente?

abuz

anonymous

Si fasolea unde e?

abuz

anonymous

Foarte GUSTOASA

abuz

anonymous

Superba reteta

abuz

anonymous

Buna tare

abuz

anonymous

Hmmmmmmmm buna de tot

abuz

anonymous

Abia astept sa maninc

abuz
  • pagina 1 / 2