Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece.
A doua zi, am spalat bine fasolea care sa umflat, dublandu-si volumul, si am pus-o la fiert in apa colocotita, schimband 3 ape.
In ultima apa am pus morcovul, cartoful, telina si ceapa mica, taiate bucati, si am lasat sa fiarba.
Intr-o alta cratita am calit in ulei ceapa cea mare tocata marunt. Cand s-a inmuiat am adaugat boia iute si bucatile de scarita. Am adaugat fasolea fiarta pe jumatate si zeama cat sa acopere. Cand fasolea a fost fiarta, am pus sucul de rosii si am potrivit de sare si delikat. Am mai lasat cateva minute, apoi am adaugat mararul tocat marunt. Am acoperit cu capac pentru ca aromele sa se imbine.
Am servit cu paine intermediara de casa si conopida acra. Pofta buna!
Comentarii (18):
Am un ciolan afumat de 1'5 kg pus deoparte, special pentru o astfel de mancarica. I am looking forward to it.
Like
K!
Nota bene
Foarte buna
Sounds good!:D
Bravo am facut si eu reteta si vreau sa stiti ca am mancat doua farfurii ! execelenta reteta !
Aceasta planta cintatoare dezvolta un apetit deosebit !
Foarte expicit ,pe intelesul tuturor.multumesc
Zehr guuuuuuuut