Fasole scazuta cu afumatura

Felul principal
Ușor
14 ore

Ingrediente

4

Preparare

Preparare12 ore
Gătire2 ore
  • Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece.
  • A doua zi, am spalat bine fasolea care sa umflat, dublandu-si volumul, si am pus-o la fiert in apa colocotita, schimband 3 ape.
  • In ultima apa am pus morcovul, cartoful, telina si ceapa mica, taiate bucati, si am lasat sa fiarba.
  • Intr-o alta cratita am calit in ulei ceapa cea mare tocata marunt. Cand s-a inmuiat am adaugat boia iute si bucatile de scarita. Am adaugat fasolea fiarta pe jumatate si zeama cat sa acopere. Cand fasolea a fost fiarta, am pus sucul de rosii si am potrivit de sare si delikat. Am mai lasat cateva minute, apoi am adaugat mararul tocat marunt. Am acoperit cu capac pentru ca aromele sa se imbine.
  • Am servit cu paine intermediara de casa si conopida acra.
    Pofta buna!

    Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Punctează această reţetă

SimonaWorldSimonaWorld

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Diana Lucia

Am un ciolan afumat de 1'5 kg pus deoparte, special pentru o astfel de mancarica. I am looking forward to it.

abuz

anonymous

Like

abuz

anonymous

K!

abuz

anonymous

Nota bene

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Sounds good!:D

abuz

anonymous

Bravo am facut si eu reteta si vreau sa stiti ca am mancat doua farfurii ! execelenta reteta !

abuz

anonymous

Aceasta planta cintatoare dezvolta un apetit deosebit !

abuz

anonymous

Foarte expicit ,pe intelesul tuturor.multumesc

abuz

anonymous

Zehr guuuuuuuut

abuz
  • pagina 1 / 2