Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: 260 g ciocolata cu 50% cacao 2 linguri miere 600 ml smantana pentru frisca 2 plicuri ness 1 lingurita scortisoara unt pentru uns tava cacao pentru...
Ingrediente: Pentru blat: 200 g unt 120 g zahar 4 oua 3 linguri cacao neagra 2 linguri dulceata de mure 150 g faina 1 praf de copt Pentru crema: 200 g ciocolata...
Ingrediente: 210 g (1 1/2 cups) de faina 200 g (1 cup) zahar superfin 1 lingurita de praf de copt 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu 35 g (1/3 cup) cacao 170...
Ingrediente: Baza de ciocolata 2 linguri unt 50 g ciocolata amaruie, taiata in bucati mari 50 ml cappuccino (optional) 1 ½ lingura miere 90 g zahar 50 g cacao...
Ingrediente: 10 pachete bisc Oreo 125 g margarina Rama maestro +50 g 200 g ciocolata 3/4 cana zahar 250 g branza Philadelphia 250 g mascarpone 5 Lg bune de...
Ingrediente: 1 pachet de piscoturi 2 cuti iaurt cu coacaze / total 400 gr. 200 gr. frisca Hulala 2 plicuri de gelatina 3-4 linguri de zahar 200 gr. cafea...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: blat: 3 oua 75 g zahar 75 g faina 100 g ciocolata o lingurita praf copt 50 g unt un praf de sare crema: 200 g smantana 4-5 linguri zahar 150 g...
Ingrediente: Pentru aluat: 3 oua 100 g zahar 50 g unt 125 g smantana un praf de sare 1 praf de copt o lingura coaja rasa de lamaie esenta de vanilie 150 g faina...