Ingrediente: 750 gr. de ciuperci mari (curatate, cu piciorul rupt si spalate) 800 gr. de rosii in bulion 7-8 catei de usturoi (curatati si spalati) 4 fire de...
Ingrediente: 500 g carne de pui 1 pahar de vin alb 2 pahare de suc de rosii 5-6 catei de usturoi oregano si boia de ardei sare si piper 3 linguri ulei de masline
Ingrediente: carne de pui 2-3 rosii bine coapte 1 ceapa cativa catei de usturoi 1/2 ardei o mana generosa de masline busuioc,oregano si putin cimbru sare si piper
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: un dovlecel potrivit de mare un ou 4-5 linguri faina 4-5 linguri pesmet branza putin sarata ( aprox. o jumatate de cana) sare, piper,vegeta marar...
Ingrediente: 4 catei de usturoi 2 linguri de margarina 10 frunze de spanac (cu coada cu tot) 10 rosii micute 5-6 linguri de ulei de masline sare si piper
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Ingrediente: 350 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute 4 linguri de ulei de arahide (sau de floarea-soarelui) 1 capatana mare de usturoi, cateii...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...