Ingrediente: 500 grame pupla de porc 300 ml vin rosu dulce 1 catel de usturoi 3 morcovi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 foi de dafin cimbru ardei iute...
Ingrediente: 6-8 buc costita de porc, 2 morcovi, 50 gr telina, 1 ardei gras galben, 1 ceapa mare, 2-3 catei usturoi, 2 rosii medii, 100 ml vin, foi de dafin,...
Ingrediente: file de porc sau muschiulet o legatura de morcovi 200 ml smantana lichida 2 linguri de mustar ( sau 1 lingura mustar normal & o lingura mustar...
Ingrediente: 1 kg carne tocata amestec vita si porc 2 cepe 2 morcovi 1 l suc de rosii 6 linguri ulei 200 g bacon sare 1/2 pahar vin sec alb 1 litru apacateva...
Ingrediente: chiftelute de curcan/pui/porc 500 grame rosii coapte 1 morcov 1 ceapa mai mare 1 catel de usturoi 3 ardei capia rosii fulgi de chili 1/2 lingurita...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel...
Ingrediente: Pentru sos: 1 morcov mare 1 ceapa mare 3 catei usturoi 1/2kg carne tocata de vita & porc 1 conserva mare de rosii intregi cu spices pasta tomate 2...
Ingrediente: picioare de porc (preferabil mai slab) 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa cativa catei de usturoi boia de ardei dulce sau iute dupa preferinta sare,...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 600 g carne slaba de porc (muschi), taiata cubulete 5 linguri ulei de arahide sau floarea soarelui 4 catei de usturoi, tocati marunt 3 cm de...