Fettucine cu sos de tomate si carne tocata

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Pentru sos:

Preparare

Preparare25 min
Gătire5 min
  • Intr-un wok, prajim morcovii, ceapa si usturoiul tocati marunt(eu folosesc chopper-ul). Adaugam carnea tocata si mai prajim toate impreuna inca 2-3 minute.
  • Apoi adaugam conserva de rosii intregi, 2 linguri pasta tomate, 2 linguri pesto balsamic cu parmezan, vegeta, sare si piper, dupa gust.
  • Lasam toate sa fiarba la foc foarte incet pana obtinem un sos mai gros.Intr-o oala, fierbem fettucinele in apa cu sare.
  • Cand sunt fierte, le scurgem de apa, le trecem prin apa rece, ca sa nu se lipeasca intre ele si adaugam 2-3 linguri ulei de masline, amestecandu-le bine. Le servim fierbinti, cu sosul de rosii si carne tocata.

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: