Punem apa destula la fiert, cu putina sare si fierbem pastele. Taiem muschiuletul medalioane de 3-4 cm grosime. Prajim medalioanele in 3 linguri de ulei incins, 4-5 minute pe fiecare parte.
Daca nu pare facut, stingem cu putina supa si lasam acoperit, la foc mic sa se patrunda. Timpul asta e relativ, desigur, eu am avut muschiuletul de la un porcusor de casa, tanar, de 7 luni, deci carne frageda. Lasam carnea la cald, in cuptorul caldut.
In grasimea lasata de carne, adaugam morcovii taiati rondele, saram & piperam,stingem cu supa si lasam sa fiarba 8 minute.
Cand morcovii sunt gata, ii scurgem, si in aceeasi cratita adaugam smantana lichida, dam un clocot si stingem focul. Adaugam sare, piper si mustarul.Scurgem pastele, si servim alaturi de medalioane, sos si morcovei presarati cu patrunjel.
Comentarii:
O bunătate! Recomand!