Medalioane de porc cu sos de smantana & mustar

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Punem apa destula la fiert, cu putina sare si fierbem pastele. Taiem muschiuletul medalioane de 3-4 cm grosime. Prajim medalioanele in 3 linguri de ulei incins, 4-5 minute pe fiecare parte.
  • Daca nu pare facut, stingem cu putina supa si lasam acoperit, la foc mic sa se patrunda. Timpul asta e relativ, desigur, eu am avut muschiuletul de la un porcusor de casa, tanar, de 7 luni, deci carne frageda. Lasam carnea la cald, in cuptorul caldut.
  • In grasimea lasata de carne, adaugam morcovii taiati rondele, saram & piperam,stingem cu supa si lasam sa fiarba 8 minute.
  • Cand morcovii sunt gata, ii scurgem, si in aceeasi cratita adaugam smantana lichida, dam un clocot si stingem focul. Adaugam sare, piper si mustarul.Scurgem pastele, si servim alaturi de medalioane, sos si morcovei presarati cu patrunjel.

Punctează această reţetă

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

dumitru_a2014

dumitru_a2014

O bunătate! Recomand!

am gătit această rețetă
abuz