Ingrediente: Piept de pui cu spanac si mozzarella: 3 linguri ulei de masline 60 grame faina 1 ou mare 1 lingura apa 4 piepti de pui fara os (bateti pieptii de...
Ingrediente: 800 gr piept de pui dezosat frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat 150 branza telemea 100 gr cascaval sau mozzarella sare si piper dupa...
Ingrediente: Am folosit: 1 piept maaare de pui 125 gr baby spanac sos soia,ienibahar,curry 1 catel usturoi ghimbir 2 cm radacina o caserola mica de ciuperci...
Ingrediente: 1 lingurita de ulei 300 g piept de pui fara piele, maruntit 1 ceapa, tocat 2 catei de usturoi, tocati 1 / 2 lingurita de piper negru 2 linguri...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: Pentru aprox. 10 foi: 4 oua o cana apa minerala un praf de sare 3 linguri ulei un varf de cutit cu bicarbonat de sodiu faina (aprox 8 linguri cu...
Ingrediente: 2 bucati piept de pui 100 g unt 2-3 oua 3-4 linguri faina 100 g pesmet 200 ml ulei 1/2 legatura patrunjel verde(in cazul meu patrunjel+spanac) 1...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 1 piept de pui taiat felii subtiri de 1/2 cm grosime 2-3 linguri ulei de masline 2 linguri de unt 1 cana mica faina, plus 2 linguri sare si piper...
Ingrediente: 100 g ciuperci champinion 1 dovlecel 1 mana spanac proaspat 4 fileuri de piept de pui sare piper boia 400 g pene 2 linguri ulei 2 linguri pesto verde