Petitchef

Piept de pui cu spanac si mozzarella

Piept de pui cu spanac si mozzarella Hähnchenbrust mit Spinat und Mozzarella

6 bucati file piept de pui_________6 Hähnchenbrustfilets50 ml vin alb__________________50 ml Weißwein6 felii de bacon,taiat subtire______6 Scheiben Bauchspeck,dünn geschnitten3 rosii feliate__________________3 Tomaten,in Scheiben geschnitten300 g spanac tocat______________300 g Spinat,gehackt125 g mozzarella feliata_________125 g Mozzarella,in Scheiben1 catel de usturoi,razuit fin_______1 Knoblauchzehe,fein geraspelt2-3 linguri ulei de masline_______2-3 El Olivenölbusuioc______________________Basilikumoregano______________________Oreganorosmarin_____________________Rosmarinsare,piper____________________Salz,PfefferSe condimenteaza bucatile de piept pe ambele parti cu sare si piper.Se încinge uleiul într-o tigaie.Bucatile de piept se prajesc pe ambele parti cîte 2 minute.Se stinge cu vin,se mai lasa 1-2 minute sa traga.Feliile de bacon se pun pe fundul unei forme termorezistente.Se aseaza fileurile deasupra.
Spanacul si usturoiul se prajeste scurt în aceeasi tigaie într-o lingura de ulei(1-2 minute).
Se niveleaza spanacul pe fileuri.Se aseaza feliile de Mozzarela si rosii deasupra.Se condimenteaza cu sare si piper,si se presara verdeata.Se coace în cuptorul preîncalzit la 200 C ca. 25-30 de minute.

Die Hähnchenbrustfilets trockentupfen und beidseitig mit Salz und Pfeffer würzen.
Öl in einer Pfanne erhitzen. Filets darin von jeder Seite ca. 2 Minuten anbraten.
Mit Wein ablöschen und 1-2 Minuten durchziehen lassen.
Bauchspeck-Scheiben in eine feuerfeste Form hineinlegen.Die Brustfilets drauflegen.Spinat und Knoblauch in der gleichen Pfanne mit 1 EL Öl kurz anbraten(1-2 Minuten).Den Spinat mit einem Löffel gleichmäßig auf die Brustfilets verteilen. Mozzarella-und Tomatenscheiben darauf legen.Mit Salz und Pfeffer würzen und die Kräuter darüberstreuen.Im vorgeheizten Ofen bei 200° C ca. 25-30 Minuten backen.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează