Intr-o farfurie bateti oul cu apa; intr-o alta fafurie amestecati faina cu sarea si piperul. Dati pieptii de pui prin faina, apoi prin mixul de ou si apa.
Incingeti cele 3 linguri de ulei de malsine intr-o tigaie; prajiti pieptii pe fiecare parte 3-4 minute, asezatii apoi intr-o tava de cuptor.
Spalati tigaia, uscati-o si incingeti cele 2 linguri ulei de malsine. Caliti ceapa verde si spanacul pana cand acesta (spanacul) se inmoaie.
Adaugati smanatana, supa de pui si smantana si lasati sosul sa fiarba 10-12 minute, apoi turnati-l peste pieptii de pui prajiti si pusi in tava de cuptor.
Presarati deasupra mozzarella rasa in mod egal si dati tava in cuptorul incins timp de 5 minute sau pana cand branza s-a topit si este rumenita. Pieptul de pui cu spanac si mozzarella se serveste alaturi de o salata simpla.
Comentarii (37):
Foarte interesanta.M-a inspirat sa gatesc altfel , chiar daca mai improvizez . Aflu lucruri noi . Felicitari !
Pur și simplu excelentă! Trebuie însă servita imediat, reîncălzită își pierde din savoare.
Acum o gatesc, dar suna foarte foarte bine!
Este foarte bun
Superbun
60 DE MM INSEAMNA 6 CM. NU E CAM GROS PIEPTUL?
F.gustos,
O fac si eu
Delicios
Unde se pune vinul?