Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...
Ingrediente: 500 g paste scurte-scoici,fussili 3 fire de praz 4 catei de usturoi 1 ardei iute 4 linguri de masline 500 g rosii sau 500 ml suc de rosii sare,piper
Ingrediente: 400 g spaghetti 200 g sunca afumata sau kaiser 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline busuioc 200 ml pasta de rosii cascaval sau...
Ingrediente: 400 gr carne de vita tocata 4 rosii mari 4 lingurite pasta de rosii 1 ardei verde mare 1 ceapa 4 catei de usturoi 400 gr tagliatele patrunjel,...
Ingrediente: 300 g paste penne 50 ml ulei de m?sline dou? cepe smîntîn? doi c??ei de usturoi 150 ml vin alb demisesc dou? buc??i de fenicul dou? portocale 50 g unt 100 g parmezan busuioc verde sare, piper praz mozzarella
Imi plac pastele, indiferent cum sint facute (cu brinza, cu sos...) Cele cu sos sint extrem de consistente si gustoase. Pentru sos am nevoie de 2 cepe rosii, pe care le toc marunt si le undesc in ulei de masline, pina ce capata luciul specific de cri
Mai întâi, cic? vine prim?vara, am f?cut un mic dejun dr?gu?, colorat, da, vezi s? nu, bezn?, frig, fulguial?, aia e, dac? tot l-am manufacturat îl iau ca pe un pl?cut început de lun?. Re?eta e foarte simpl?, iscat? din necesitatea de a folosi n
Great news, everybody! I am no longer a gnocchi virgin!! That is, aseara am facut pentru prima data ever gnocchi in casa! Si spre uimirea mea, chiar au iesit ca la carte! Sa fie nororc chior? Sa fie talentul meu innascut? Nu stiu - stiu doar ca gnocchi =
Un fel aratos (lauda-ma gura :)) ) si usor de preparat. Sosul de carne este acelasi ca la reteta de lasagna , lipseste doar ardeiul rosu. *O sugestie: cand faceti sos de carne dublati cantitatile si ce nu folositi imediat puneti la congelator, i
N-aveam eu ce face într-o zi, adic? trebuia s? g?tesc ceva de haleal?, aveam ingredientele de mai jos, a?a ca mi-a venit ideea s? improvizez. Cum carnea de curcan sau de pui (pieptul) se potrive?te bine cu fructe gen ananas, piersici, pere etc ?i cu condi
Ingrediente: 12 cannelloni 600 g branza de vaca putin sarata 2 oua 50 g unt 100 g cascaval ras 2-3 linguri cu smantana 2-3 fire de patrunjel 1 lingura cu faina 250 ml lapte Mod de preparare: Se unge o tav? dreptunghiular? cu pu?in unt ?i se d? drumul