Petitchef

Paste cu sos de fenicul

Paste cu sos de fenicul

Paste cu sos de fenicul.jpg

Ingrediente:

300 g paste penne
50 ml ulei de m?sline
dou? cepe
smîntîn?
doi c??ei de usturoi
150 ml vin alb demisesc
dou? buc??i de fenicul
dou? portocale
50 g unt
100 g parmezan
busuioc verde
sare, piper
praz
mozzarella

Preparare:

Fenicululse cur???, se spal? ?i se taie julien. Ceapa?i usturoiulse cur??? de foi, se spal? ?i se toac? m?runt sau se taie în felii sub?iri. Se încinge uleiul într-o crati??, se pune ceapa, se c?le?te pîn? cînd devine sticloas?, apoi se adaug? usturoiul?i feniculul.

Se c?lesc pîn? cînd devin aurii, se toarn? vinul ?i se mai fierbe înc? cinci minute, timp în care feniculul se înmoaie, iar vinul se evapor?.

Se adaug? sucul de la portocale, untul, sarea ?i piperul. Se adaug? smîntîn? ?i se las? la fiert la foc mic pîn? cînd scade sosul.

Pastelese fierb în ap? cu un praf de sare, se trec sub un jet de ap? rece, se pun într-o strecur?toare la scurs, apoi se a?az? într-un castron.

Se toarn? deasupra sosul de fenicul, se presar? parmezanulras, busuiocul tocat, se amestec? ?i se servesc imediat.

Paste cu sos de fenicul.jpg

Pofta buna!

© 2009 Restaurante de Lux. Toate drepturile rezervate.








Comentarii:

21/04/2012

Foarte buna !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu somon și dovlecel
Paste cu somon și dovlecel
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează