Ingrediente:
300 g paste pennePreparare:
Fenicululse cur???, se spal? ?i se taie julien. Ceapa?i usturoiulse cur??? de foi, se spal? ?i se toac? m?runt sau se taie în felii sub?iri. Se încinge uleiul într-o crati??, se pune ceapa, se c?le?te pîn? cînd devine sticloas?, apoi se adaug? usturoiul?i feniculul.
Se c?lesc pîn? cînd devin aurii, se toarn? vinul ?i se mai fierbe înc? cinci minute, timp în care feniculul se înmoaie, iar vinul se evapor?.
Se adaug? sucul de la portocale, untul, sarea ?i piperul. Se adaug? smîntîn? ?i se las? la fiert la foc mic pîn? cînd scade sosul.
Pastelese fierb în ap? cu un praf de sare, se trec sub un jet de ap? rece, se pun într-o strecur?toare la scurs, apoi se a?az? într-un castron.
Se toarn? deasupra sosul de fenicul, se presar? parmezanulras, busuiocul tocat, se amestec? ?i se servesc imediat.
Pofta buna!
© 2009 Restaurante de Lux. Toate drepturile rezervate.
Comentarii:
Foarte buna !