Cannelloni cu branza

Cannelloni cu branza


Ingrediente:

12 cannelloni
600 g branza de vaca putin sarata
2 oua
50 g unt
100 g cascaval ras
2-3 linguri cu smantana
2-3 fire de patrunjel
1 lingura cu faina
250 ml lapte

 
Mod de preparare:
Se unge o tav? dreptunghiular? cu pu?in unt ?i se d? drumul la cup­tor la o tempera­tur? de 120°C. Se preg?te?te sosul bechamel. Untul se pune într-o cr?ticioar? ?i se tope?te.
Peste unt se pune f?ina ?i se ames­tec? bine cu untul s? nu fac? cocoloa?e, dup? care se toarn? laptele c?ldu?: pu?in câte pu?in pân? se formeaz? o crem? de consisten?a smântânii ?i ...
R Restaurante de Lux

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Oau

abuz