Ingrediente: 800 grame carne de pui deja preparata (se poate folosi un pui rotisat) taiata cubulete 1 ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi pisati 2 linguri...
Ingrediente: 250 gr penne 100 gr mozzarella rupta in bucatele 75 gr parmezan ras 50 gr cascaval (sau orice fel de branza) 50 gr gorgonzola sare, piper alb un...
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: o jumatate de pachet de spaghetti 50 g cascaval ras 50 g parmesan bloc 50 g parmezan ras pentru servit 50 g branza iute de oaie 50 g mozzarela 50...
Ingrediente: 1 kg vinete 600 ml bulion gros de rosii 1 ceapa,curatata,taiata marunt 2 catei de usturoi , curatati , taiati sare , piper ulei de masline busuioc...
Ingrediente: 2 dovlecei(3) depinde de marime 1 mozzarella 1 vanata mai mare sau 2 mai mici 40 g faina,80g cascaval sau parmezan 2 oua ulei sare,12 ceapa,un...
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, frpiele, tiat cubulee, 250 g ciuperci, 100 g orez pentru risotto, 300 ml bulion de pui sau de legume , 200 gr crème...
Ingrediente: 5 vinete de marime mijlocie spalate, curatate de cotor si taiate in felii de 5-6 mm grosime 1 L de sos marinara 1 kg de branza mozzarella...
Ingrediente: 200 g orez 20 g unt 50 g cascaval sau parmezan ras 50 g Mozzarela taiata cuburi 1 ou eventual ceva sare+piper 1 au 2 oua ceva faina pesmet
Ingrediente: 500 g cartofi cca 150 g kaiser 150 g sunca presata (prosciutto cotto) 3 oua 250-300 g frunze de cicoare oparita in prealabil (puteti inlocui cu...