Din ingredientele pentru aluat iese o tava mare de cuptor. Aluatul crescut,il rasturnam pe tava de cuptor unsa cu ulei si il intindem cu mana, imediat vor aparea bulbucei de aer pe care incercam sa nu ii ucidem prin presare.
Bagat intr-un borcan (de nutella) cam 50 gr de ulei masline, frunzulitele de busuioc si maghiranul rupte cu mana in bucatele mai mici, sucul de la 4 rosii mari si putina sare. pus capacul si zgaltait bine,sosul obtinut intins pe suprafata pizzei.
Peste care am pus parmezanul ras pe razatoarea cu gauri mari,dovleceii ii razuim feliute subtiri, ii pudram cu sare si ii lasam cam jumatate de ora inainte de a face pizza ca sa isi lase apa in exces dupa care ii stoarcem bine bine si ii adaugam peste stratul de parmezan.
Peste ei punem mozzarella rupta in bucatele mici, dam drumul la cuptor la 240 grade si cand este incins bagam pizza noastra pentru 20-25 minute, si o sectiune pufoasa.