Fierbeti cartofii in coaja pana sunt patrunsi si moi.
Dupa ce se racesc putin ii curatati si ii zdroboti ca pentru piure. Intr-un castron mare amestecati cartofii, 2 galbenusuri de ou, parmezanul, mozarella, branza cedar, patrunjelul, hamul, sarea si piperul pana cand totul este omogen.
Cu ajutorul unei linguri formati amestecul in forma de rulouri lungi de 8cm si grose cat aproape 2 degete.
Comentarii:
Foarte bun
Degetele , cam de cati centimetrii sa fie ?
Ce este hamul? Am mai scris si nu va faceti bine Folositi cuvinte pe carte multa lume nu le ccunoaste .Cred ca aveti nevoie de un ham.
Ce fel de ham ai folosit? Ala care se pune pe cai sa traga caruta?
A uitat probabil cum se chiama sunca......e de mirare ca restul ingredientelor au denumirea in romaneste....
Ce este hamul, cam multa ”faia”, pesmet pentru 1/2 kg. cartofi.