Ingrediente: 200 caju (crud) 200 migdale crude 150 gr curmale fara samburi 200 ml smantana de cocos 1 lingura de ulei de cocos 3 linguri de sirop de agave...
Ingrediente: 420 gr curmale fara samburi (170 gr + 250 gr) 250 gr nuci pecan (sau migdale, caju, nuci) 100 gr pudra de cacao neindulcita 45 gr pudra de migdale...
Nuca de cocos se remarca printr-un gust foarte placut fie ca este consumata in stare cruda, in sucuri, ori deserturi. Fulgii de nuca de cocos sunt in prezent cei mai folositi la deserturi, iar dulciurile cele mai remarcate sunt: bomboanele Raffaello, rulada de...
Ingrediente: 4 mere de dimensiuni egale fructe uscate cât mai variate – eu am ales varianta tropicală cu cocos, smochine, curmale, stafide şi ananas unt pentru...
Ingrediente: Blat: 1 cana migdale crude 1/2 cana fulgi de cocos 2-3 lg miere Crema toate ingredientele sa fie la temperatura camerei - 2 cani caju macinat pudra...
Uleiul din nuca de cocos este unul dintre putinele alimente care pot fi clasificate ca un "superfoods" sau un aliment complex si un remediu valoros atat pentru adulti, cst si pentru copii, varstnici si femeile insarcinate.
Ingrediente: 1/2 cana hrisca hidratata 3 maini amestec migdale, alune de padure si alune crude 2 linguri seminte de susan 5 linguri seminte floarea soarelui...
Ingrediente: Blatul: 1 si 1/2 cana (250ml) nuca hidratata 2 ore in apa 1/2 cana stafide sau curmale fara samburi un praf de sare Crema: 2 cani feliute de...