Ingrediente: Mix de salata 140 gr de boabe porumb 2 rosii 1 shallota 40 gr seminte de pin 12 varfuri de sparanghel 90 de grame de piept de rata uscat 100 de...
Rata este o pasare cu carne rosie, foarte hranitoare si gustoasa. Carnea de rata este o sursa buna de proteine de inaltă calitate. Fara piele, are o valoare calorica chiar mai mica decat carnea de pui.
Ingrediente: 500 g carne de rata o varza (2 kg), o ceapa, 5 linguri ulei, 2 linguri unt, 2 cani supa, o cana suc de rosii, o lingurita boia, sare, piper,...
Ingrediente: 2 rate intregi 2 portocale taiate in sferturi o ceapa rosie taiata in sferturi 2 radacini de ghimbir taiate rondele 3 linguri de miere 2 lingurite...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: Carne (si maruntaie de gasca) Marar Patrunjel Leustean Morcov Telina Pastarnac Suc de rosii cu pulpa 3 cepe Bors Sare Ou de rata Taitei de casa
Ingrediente: Carne de gasca (pulpe, piept, aripi) 1 varza noua de marime potrivita 1 lingura grasime de gasca sau de rata Suc de rosii cu pula-de casa de...
Ingrediente: ½ lingura ulei masline, 4 pulpe rata, 1 ceapa mare, 2 morcovi, 1 tija telina, 2 catei usturoi, 100 ml vin rosu, 600 ml supa fierbinte de pui, 400...