Rata cu rosii
votează acum

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
-
Piept de rata cu sos de trufe
-
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
-
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Cuptorul se preincalzeste la 220ºC. Rata se spala, se usuca si se freaca cu sare pe exterior si pe interior. Se pune rata cu pieptul in sus intr-o tava si se da la cuptor 20 minute. Se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 30 minute.
- Se reintoarce rata cu pieptul in sus si se reduce temperatura cuptorului la 200ºC.
- Dupa 30 minute se toarna vinul si se pun intava rosiile cherry si maslinele. Se mai lasa 20 minute. Se scoate rata si se lasa sa se odihneasca 20 minute inainte de servire.
- Rata lacuitaTocana de rata cu rosiiRata dulce si picantaRata cu praz si varzaPiept de rata cu portocale.
- Ragu de rataTocana de rata cu rodiiPiept de rata cu portocaleRata cu curryGasca cu sos dulce-acrisor de cireseGasca cu mere coapte si ceapaRata cu ananasSpuma de ficat de rata cu piersiciPui la cuptor cu portocale si ierburiMiel cu vin rosu si linte.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!