Pulpele se prajesc pe toate partile in ulei de masline incins. Se scot si se pun deoparte. In grasimea ramasa se calesc ceapa, morcovul si telina tocate, timp de 10 minute.
Se adauga vinul rosu, supa fierbinte, conserva de rosii, pasta de tomate si busuiocul. Se da intr-un clocot apoi se adauga pulpele de rata.
Se acopera si se fierbe la foc mic o ora. Cand sunt fierte se scot pulpele si se curata carnea de pe oase. Se pune inapoi in oala si se lasa sa fiarba descoperit inca 30 minute pana cand sosul se ingroasa.
Tocana de rata cu rosiiVitel cu portocale si cartof dulcePlacinta cu carne de caprioaraRata cu ananasLasagna cu ratatouille.
Pulpe de pui cu cidru si rozmarinPui MarengoPui cu rosii si tarhonTocana de rata cu rodiiBors rece de legumeMinestrone genovezVinete parmigianaPui cu maslineSupa de telina si hribiMiel cu vin rosu si linte.