Ingrediente: 1 pui mic (800g) 1/2 lingurita de busuioc 1/2 lingurita de chimen 1 lingurita de cimbru 1 lingurita de praf de usturoi 1 lingurita de sare 3...
Ingrediente: Ficat de pui prajit 500 g. ficat, 2 linguri faina, 2,1/2 linguri unt sau untura de gaina. Sos Bechamel 5 linguri unt 5 linguri faina 500 ml lapte...
Ingrediente: 4 aripioare de pui 50 g unt 1 lingura miere 3 linguri suc de rosii 2 catei usturoi 1 lingurita boia de ardei 1/2 lingurita nucsoara 1/2 lingurita...
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: 4 linguri de unt 300 g de ciuperci 1 lingurita de sare 1 ceapa alba taiata fin 1/4 canita faina 1/4 lingurita piper 400 g de supa de pui stracurat...
Ingrediente: 750 g pulpe dezosate de pui, 250 g carne de porc cu slănină, 2 căței de usturoi, 1,5 linguriță semințe coriandru, 1 linguriță semințe muștar, 1,5...
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara os si fara piele 3 oua faina cat este necesar 5 Lg (linguri ) pesmet 1 Lg cimbru 1 Lg busuioc 3 Lg parmezan ptr sosul...
Ingrediente: 1 ceapa medie tocata 2 catei de usturoi tocati 1 lingura unt 2 linguri ulei de masline 5 cartofi mari curatati de coaja si taiati bucati 2 maini...
Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 1 lingura de unt 3 fire mari de praz tocate, partea alba si verde 2 dovlecei maricei tocati 7 cartofi medii curatati de...
Ingrediente: 100 g macaroane 10 g sare 5-6 buc carnati 80 g ciuperci (din conserva) 150 g broccoli 1 ceapa 2 linguri vin alb 20 g unt 1 cubulet supa de pui...
Ingrediente: 1 lingura de unt 2 cepe, taiate marunt 400 g ficat de pui, taiat mic 3 linguri de coniac 300 g carne de porc, tocata 2 oua 200 ml smantana grasa...
Ingrediente: 2 cani supa pui, 2 linguri ulei masline, 400 g carnat italian feliat, 2 catei usturoi, ½ lingurita nucsoara macinata, 350 g rapini, 350 g paste...