Ficatul care urmeaza sa fie prajit nu trebuie spalat; el se tine timp de 1/4 de ora in lapte, apoi se usuca bine intr-un servet curat. Ficatul se taie in bucati de aceeasi grosimepentru ca la prajit sa se incinga cat mai uniform posibil.
Astfel pregatit, ficatul se presara cu piper pisat se da prin faina si se prajeste in unt sau untura fierbinte timp de 10 minute pe o parte, apoi pe cealalta. Cind se intoarce, nu trebuie infipta furculita in ficat pentru ca sa nu se scurga zeama. Ficatul prajit prea tare isi pierde gustul; cu cat se tine mai mult pe foc, cu atit devine mai tare si mai putin gustos. Se sareaza abia cind este aproape gata.
Se pune intr-o cratita untul sa se topeasca, se adauga faina si se caleste putin amestecand bine cu telul sa nu se faca cocoloase. Se adauga putin cate putin laptele amestecand incontinuu, condimentele si cand se ia de pe foc se adauga galbenusul.
Astfel pragatit atit sosul cit si ficatul de pui,se amesteca impreuna.Se adauga patrunjel proaspat da la cuptor la foc tare pentru circa 30 minute rezultatulServit alaturi de cartofi la cuptor cu legume si cheddar cheese si.