Snitzelul gabrielei cu ierburi si sos mozzarella

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

ptr sosul mozzarella:

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pesmetul,cimbrul,busuiocul si parmezanul ras se amesteca.Se fileteaza pieptul de pui apoi se procedeaa ca la orice snitzel,se da carnea prin faina,ou si amestecul de pesmet.
  • Se prajeste in uleiul in prealabil imcins,apoi la foc mediu spre mic,ca la orice snitzel.3-4 minute pe o parte,pana primeste o culoare frumoasa aurie, lapoi la fel pe partea cealalta la fel.Intretimp facem sosul de mozzarella ,care este un sos bechamel din unt,o lingura de faina si 500 ml lapte.
  • Adaugam mozzarella si amestecam pana se topeste,apoi potrivim de sare,piper si nucsoara macinata. Servim snitzelul cu sos si garnitura pe care o dorim, facut piureul meu reteta aici.

Punctează această reţetă

PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

K

am gătit această rețetă
abuz

mcab

Este o reteta de snitel inbogatita am sa incerc si eu aceaste retea

abuz