Reteta o recomand pentru zilele in care doriti sa va rasfatati si cu putin timp liber, iata ce usor se prepara : se curata pestele, se asezoneaza cu sare si piper apoi se umple cu jumatate de lamaie feliata si crengutele de ierburi aromate.
Se stropeste cu 2 linguri de ulei si 100 ml vin alb si se lasa la cuptor sa se rumeneasca putin. Puteti folosi orice arome va plac, eu am folosit doar cimbru si rozmarin.
Daca doriti o varianta putin mai sofisticata, adaugati langa peste jumatate de lamaie in care ati infipt o frunza de dafin.
A doi dafini la geam, e o placere sa ii jumulesc ori de cate ori gatesc. Lamaia se va indulci si isi va lua aroma de dafin.
O stoarceti peste peste la servire, este un deliciu.
Se serveste cald, cu sau fara garnitura, alaturi de un pahar de vin alb.
Comentarii:
Toate bune, doar ca nu se stie ce temperatura trebuie sa aiba cuptorul si cat trebuie pestele tinut acolo.
Interesanta reteta....