Dorada cu ierburi aromate
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Reteta o recomand pentru zilele in care doriti sa va rasfatati si cu putin timp liber, iata ce usor se prepara :
se curata pestele, se asezoneaza cu sare si piper apoi se umple cu jumatate de lamaie feliata si crengutele de ierburi aromate. - Se stropeste cu 2 linguri de ulei si 100 ml vin alb si se lasa la cuptor sa se rumeneasca putin. Puteti folosi orice arome va plac, eu am folosit doar cimbru si rozmarin.
- Daca doriti o varianta putin mai sofisticata, adaugati langa peste jumatate de lamaie in care ati infipt o frunza de dafin.
- A doi dafini la geam, e o placere sa ii jumulesc ori de cate ori gatesc. Lamaia se va indulci si isi va lua aroma de dafin.
- O stoarceti peste peste la servire, este un deliciu.
- Se serveste cald, cu sau fara garnitura, alaturi de un pahar de vin alb.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Cristi
Toate bune, doar ca nu se stie ce temperatura trebuie sa aiba cuptorul si cat trebuie pestele tinut acolo.
anonymous
Interesanta reteta....