Dorada la cuptor cu legume

Felul principal
4 porții
Ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Se curata si se spala pestele.Legumele se spala si ele si se taie rondele.Intr-o tava de aragaz se pune o harie pergament care se unge cu ulei,se aseaza pestele in tava.Se stropeste pestele cu zeama de lamaie.Se pune o parte din legume,inclusiv cateva felii de lamaie in burta pestilor.Restul se imprastie uniform in tava pe langa pesti.Se condimenteaza cu condimente speciale pentru peste.Pe suprafata pestilor se aseaza cate o felie de lamaie si rondele de rosii.La sfarsit se pun verdeturile.Se adauga vinul si se da la cuptorul incins la 200gC timp de 20-30 de minute.Pestele trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Cand au trecut cele 20 de minute,se indepartaza folia si se mai da la grill circa 10-15 minute pentru a se rumeni.
silvi0araSilvi0ara

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

rosala ceci
rosala ceci, 05/02/2013

Acum o fac

(0) (0) abuz