Dorada la cuptor
Dorada la cuptor:)
Ingrediente
Preparare
- Se curata pestele de solzi si organele interne,eu am taiat si capetele din care se poate face o delicioasa ciorba. Se spala bine si se da cu sare.se lasa asa la frigider 1 ora sau cat timp aveti…eu l-am lasat pana a 2-a zi.
- Incingem apoi putin ulei si o lingura de unt intr-o tigaie si asezam pestele cate 2 min pe fiecare parte cat sa prinda o culoare frumoasa,aurie.
- Apoi am pregatit 4 buc de folie de aluminiu (nu e ff sanatoasa dar…cateodata mai facem si exceptii),am pus pe folie praz taiat,amestecat cu usturoi ,zeama de lamaie si capere,aceasta compozitie am adaugat-o si in fiecare peste (cate o lingurita) si l-am impachetat bine in folie(fiecare peste in folia lui)si dat apoi la cuptor 20-30 minute.
Delicioss!!!
va astept si pe blog pentru comentarii sau alte retete http://papabundetot.wordpress.com
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Ff bun imi place mult acest soi de peste. Succes !!!
anonymous
Foarte delicious;incercati o rulada de dorada;se da carnea de peste prin masina de tocat se adauga sare,piper,usturoi verde, ceapa verde,ou crudsi verdeata,patrunjel si marar;din faina un praf de sare si bere sse face un aluat ca la taietei;se taie dreptunghiuri se da cu unt sau ulei,se pune din compozitie intr-un capat si se ruleaza asa incat sa cuprinda foaia cam de 3-4 ori compozitia pusa,pe deasupra se da cu ou batut si se orneaza cu un pic de vegeta sau salvie,rulourile se pun in tava unsa cu ulei si cu distanta intre elepentru a se rumeni frumos,se mai poate pune in mijloc cate o suvita de macrou afumat ,se lasa la racit si taie rondele,se poate servi ca aperitiv cu sos tartar sau iaurt in amestec cu mustar,usturoi si lamaie
anonymous
Cred ca este superb acest meniu I-mi face pofta
anonymous
Ok
anonymous
Imi place mult.
anonymous
Comentariul tău: tre boune
anonymous
Foarte buna dorada
Punctează această reţetă