Dorada la cuptor:)
Foarte delicious;incercati o rulada de dorada;se da carnea de peste prin masina de tocat se adauga sare,piper,usturoi verde, ceapa verde,ou crudsi verdeata,patrunjel si marar;din faina un praf de sare si bere sse face un aluat ca la taietei;se taie dreptunghiuri se da cu unt sau ulei,se pune din compozitie intr-un capat si se ruleaza asa incat sa cuprinda foaia cam de 3-4 ori compozitia pusa,pe deasupra se da cu ou batut si se orneaza cu un pic de vegeta sau salvie,rulourile se pun in tava unsa cu ulei si cu distanta intre elepentru a se rumeni frumos,se mai poate pune in mijloc cate o suvita de macrou afumat ,se lasa la racit si taie rondele,se poate servi ca aperitiv cu sos tartar sau iaurt in amestec cu mustar,usturoi si lamaie
Multumesc pt sugestie! Poate o sa incerc mai putin partea cu marar...urasc aceasta verdeata !!!